Diensten

—————————————————

Perfectionism IT levert diensten (consultancy) op het gebied van complete IT-infrastructuren inclusief architectuur, beveiliging, implementatie en onderhoud van geautomatiseerde werkplekken, netwerken, servers en andere onderdelen die tot de IT-infrastructuur worden gerekend.
Daarnaast levert Perfectionism IT maatwerkoplossingen via software ontwikkeling in een grote variëteit aan programmeertalen en scripts.

Door een uitgekiende combinatie van standaardsoftware en zonodig maatwerk, kan de voor u beste oplossingworden gerealiseerd.

Perfectionism IT heeft zich dan ook gespecialiseerd in het opleveren en implementeren van hoogwaardige, kwalitatieve, kosten effectieve en innovatieve oplossingen gebaseerd op (open) standaarden en ‘proven technology’ concepten in een groot aantal deelgebieden van de IT zoals:

– Data Warehouse, ETL, Business Intelligence, Rapportage.
– Virtualisatie
– Internet, Intranet, Extranet.
– Informatie beveiliging, PKI, encryptie, anti-virus, anti-spam, active code.
– Management en Beheer.
– E-mail, groupware, documentenbeheer.
– High Availability.
– Backup en Disaster Recovery.
– Software Control & Distributie.
– Messaging en Connectivity.
– Kantoorautomatisering.
– Software ontwikkeling.

Perfectionism IT is met name gespecialiseerd in Microsoft omgevingen met specialistische kennis van de Windows Server (2000/2003/2008/2012) (en Werkstation (Windows 8/Windows 7/XP) besturingssystemen, Hyper-V, Exchange Server, SQL Server, ISA Server, Internet Information Server (IIS), System Center Operations Manager , en Sharepoint.

Voorts kan Perfectionism IT de volgende software ontwikkelingscapaciteiten leveren: .NET, Java, Delphi, Visual Basic, VBA, VBScript, ASP, XML.

Een technologie gedreven argumentatie alleen zal echter nooit het uitgangspunt zijn voor te leveren consultancy, maar deze zal gebaseerd zijn op een combinatie van de volgende eigenschappen in de unieke omgeving van de klant:
flexibiliteit, toekomstvastheid, schaalbaarheid, inpasbaarheid, beheerbaarheid, beschikbaarheid, configureerbaarheid en kostenefficiëntie.